Ιστορία

Η Ιστορία μας

Η αγάπη για τα τρόφιμα και το μεράκι για δουλειά, έκανε τον  Αθανάσιο Παρασκευόπουλο  να ιδρύσει το 1973 την επιχείρηση «Παρασκευόπουλος ΑΕ ΗΛΙΣ» με έδρα το Χάβαρι του Ν. Ηλείας, η οποία δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του τροφίμου και ειδικότερα στο τουρσί.

Σήμερα, η επιχείρηση έχει περάσει στα χέρια των παιδιών του, Νικόλαο, Αντώνιο και Παναγιώτη, οι οποίοι συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση με την ίδια αφοσίωση και πάθος.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο 35 στρεμμάτων και στεγάζονται σε σύγχρονα κτίρια 6.000  τετραγωνικών μέτρων, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Η λειτουργία δε της μονάδας είναι σύμφωνη  με τις οδηγίες ασφάλειας και υγιεινής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας «ILIS S.A.» είναι η φροντίδα και αγάπη για τους καταναλωτές, τους εργαζόμενους  και το περιβάλλον ενώ στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία, τη συνεχή αναζήτηση καινοτομίας, την παράδοση και την αγνότητα. Έχοντας κτίσει λοιπόν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και τους παραγωγούς και διαλέγοντας πάντα αγνά υλικά, η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς διαθέτοντας τα προϊόντα της εξολοκλήρου στο εξωτερικό.