Η Εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση Παρασκευόπουλος ΑΕ ΗΛΙΣ ιδρύθηκε το 1973 από τον Αθανάσιο Παρασκευόπουλο και στη συνέχεια πέρασε στα χέρια των παιδιών του, Νικόλαο, Αντώνιο και Παναγιώτη, οι οποίοι συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση με την ίδια αφοσίωση και το ίδιο πάθος. Η αγάπη για τα τρόφιμα και το μεράκι για δουλειά έχει περάσει από γενιά σε γενιά εδώ και 50 ολόκληρα χρόνια.

Η οικογενειακή επιχείρηση είναι εγκατεστημένη στη περιοχή Χάβαρι του Νομού Ηλείας και έχει εδραιωθεί στη κορυφή της παραγωγής, τυποποίησης, συσκευασίας και εμπορίας λαχανικών σε άλμη και ελιών σε ένα ευρύ φάσμα συσκευασιών.

100
Εργαζόμενοι στην Ελλάδα
200
Συνεργάτες
50 +
Χρόνια εξειδίκευσης
365
Ημέρες σεβασμός στον καταναλωτή

Ο Στόχος μας

Κύριος σκοπός της εταιρείας είναι να βελτιώνει την ποιότητα των πρώτων υλών της και του τελικού κατά συνέπεια προϊόντος, με αποτέλεσμα αυτό να αποτελεί και την κύρια διαφήμισή της. Άλλωστε σκοπός είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας και της γεύσης για την ικανοποίηση του καταναλωτή.

Μετά λοιπόν από 50 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού παρέχει άριστη ποιότητα και εξαιρετική γεύση, αποκτώντας ένα ισχυρό πελατολόγιο κατά κύριο λόγο στο εξωτερικό.

Στόχος της είναι η συνεχής βελτίωση ώστε να παραμένει στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης στο κλάδο της, μέσω του συνεχούς εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεών της.

Όραμά της είναι η συνέχιση της ήδη υπάρχουσας σχέσης εμπιστοσύνης.

Κι αυτό γίνεται μέσα από την παρακολούθηση του σύγχρονου τρόπου ζωής και των αναγκών του καταναλωτή, προσφέροντάς του συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα.